Πρόγραμμα 2+5 Ημερών Απώλειας Βάρους

€8.05
17 ratings

Το παγκοσμίως επιτυχημένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στην απώλεια βάρους και λίπους και στη βελτίωση προβλημάτων υγείας. Το πρόγραμμα των 2 + 5 ημερών είναι ένας εβδομαδιαίος οδηγός διατροφής για απώλεια βάρους και λίπους και μπορεί να γίνει ο παντοτινός οδηγός σας, για σταθεροποίηση των κιλών και καλή υγεία.

Κάντε επανεκκίνηση στο μεταβολισμό σας, χάστε περιττά κιλά και αποκτήστε περισσότερη ενέργεια στο σώμα, με ποικίλα οφέλη για την υγεία σας! 

Μέχρι τώρα, έχουν γραφτεί αμέτρητες μελέτες, άρθρα και βιβλία για την διακοπτόμενη δίαιτα - νηστεία. Ειδικά στις μέρες μας, που ανακαλύπτονται νέα δεδομένα στο ρόλο της περιοδικής νηστείας και των λύσεων, ειδικά σε φλεγμονώδη προβλήματα υγείας, όπως το άσθμα, το έκζεμα, η ψωρίαση, ο διαβήτης, η υψηλή αρτηριακή πίεση και τόσα άλλα.

Σε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο, θα ανακαλύψετε τι ακριβώς είναι η διακοπτόμενη δίαιτα - νηστεία, πως λειτουργεί σε ένα εβδομαδιαίο πλάνο 2 + 5 ημερών και ποια είναι τα πλεονεκτήματα της στην απώλεια βάρους και λίπους και στη βελτίωση της υγείας σας. Επιπλέον, θα βρείτε ένα μηνιαίο πρόγραμμα και πλάνο που θα βοηθήσει στο στόχο σας, μερικές συμβουλές και κίνητρα για την επιτυχία σας, έναν κατάλογο θερμίδων, ορισμένες απλές συνταγές για να ξεκινήσετε, τις προφυλάξεις και το τι θα πρέπει να προσέξετε. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://rogmes.gr/programma-apvleias-barous/

Pay

8,05 + ΦΠΑ = 9,99 (11,87 Δολάρια)

Copy product URL

Ratings

4.6
(17 ratings)
5 stars
76%
4 stars
18%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
6%
€8.05

Πρόγραμμα 2+5 Ημερών Απώλειας Βάρους

17 ratings
Pay